Lietuviai trokšta Grybauskaitės antrininkės?

2017-11-11, 12:20
Įvertinkite šį įrašą
(8 balsai)
Lietuviai trokšta Grybauskaitės antrininkės? Gintarė Pugačiauskaitė

Atrodo, žmonės pavargo rinktis, galvoti ir priimti sprendimus. Atėjus 2019 metų prezidento rinkimams, daugelis tesvajoja sugarmėti prie balsadėžių ir išrinkti kone tą patį, kas buvo anksčiau – tikrą Dalios Grybauskaitės kloną.


O kam galų gale vargintis ir ieškoti kažko naujo, svarstyti alternatyvas? Juk žmonių pasąmonėje jau užfiksavo aiškus ir neatšaukiamas vaizdinys, kokia turi būti mūsų šalies prezidentė.

Šviesiaplaukė.

Tvirto stoto.

Trumpais plaukais.

Griežto įvaizdžio.

Ganėtinai vyriška.

Vieniša.

Netekėjusi.

Bevaikė.

Vilnietė.

Buvusi finansų ministrė.

Dalia Grybauskaitė.

Ingrida Šimonytė.

Pastebite, kokios panašios, netgi kone visiškai vienodos šios moterys?

Dabartinę prezidentę tiek metų matome dominuojančią valdžios koridoriuose, interneto portaluose, spaudoje ir socialiniuose tinkluose, kad jos vaizdinys tarytum išdegintas mūsų akių tinklainėse.

Nuo pat 2009 iki 2019 metų – visą dešimtmetį – vis ta pati moteris, užvaldžiusi šalies gyvenimą. Nieko keista, kad valdžioje norime matyti panašų žmogų, nes kitokio jau net negalime įsivaizduoti.

Ir tie, kurie tvirtinate, kad norėtumėte prezidentės poste išvysti I. Šimonytę, ar tikrai rinktumėtės ją kaip unikalią asmenybę, ar, patys to nesuvokdami, tiesiog balsuotumėte už žmogų, kuo panašesnį į D. Grybauskaitę?

Gintarė Pugačiauskaitė

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24