ĮvairenybėsLengvai cukrine pudra apibarstyti purūs žagarėliai – malonumas, kuriam sunku atsispirti. Išlaikėte obuolius iki pavasario? Sunaudokite juos gardžiam ir pigiam desertui (receptas)2024-03-12, 14:33Jeigu namuose turite obuolių, „Rimi“ siūlo pasigaminti puikų desertą. Orai dar žvarbūs, tad norisi aromatingo šildančio maisto. Prisiminkime dar vaikystėje mamų ruoštus čanachus. Nors šis gruziniškas patiekalas autentiškai ruošiamas su aviena, ją galite keisti ir vištiena – taip be galo skanią vakarienę paruošite pigiau, vos už kelis eurus. Išbandykite kriaušių duoną, siūloma „Iki“ pranešime spaudai. Pasigaminkite pigaus šokoladinio varškės pyrago, kurio receptas atkeliavo tiesiai iš gardžiausių kepinių šalies – Prancūzijos: šiuo desertu neabejotinai gardžiuosis visa šeima, tikina „Rimi“. „Rimi“ kviečia įprastą avižinių dribsnių košę išsikepti. „Rimi“ siūlo puikų ir pigų būdą sunaudoti pradėjusių vysti daržovių likučius – tokiame marinate galite trumpai palaikyti plonomis juostelėmis supjaustytas morkas, svogūnus, pasmulkintus žiedinius kopūstus, paprikas. „Rimi“ kviečia pasigaminti biskvito vyniotinį su uogomis ir kremu. Sriubai prireiks vos kelių daržovių: kopūsto, kelių bulvių ir morkų bei svogūno, o netikėtumo jai suteiks pora šaukštų cukraus sirupo. Nepaisant paprastumo, tai tikrai skanus ir sveikatai palankus patiekalas, be to, pagaminti šią sriubą bus labai pigu, rašoma „Rimi“ pranešime. Ne tik grietinė ir spirgučiai: naujos idėjos, su kuo patiekti koldūnus ir virtinius2024-02-11, 13:52Koldūnai džiugina skonio receptorius visame pasaulyje. Jie taip pat gali būti nė kiek nenuobodus ir originalus patiekalas – į kitą lygį paprasčiausius nebrangius koldūnus pakels tiesiog naujas padažas ir kitas būdas juos virti, tikinama pranešime spaudai. |
|
Visos teisės saugomos © VšĮ "L24plius". |