![]() ĮvairenybėsTerasų stiklinimas – papildomas komfortas ir naudojimo galimybės visus metus2024-05-24, 11:51 Parašė ReklamaTerasų stiklinimas yra populiarus sprendimas, siekiant praplėsti jų naudojimo galimybes ir padidinti komfortą bei funkcionalumą. Šiame straipsnyje aptarsime, kodėl terasų stiklinimas yra prasmingas pasirinkimas, kodėl atvira terasa gali turėti tam tikrų trūkumų. Sunku įsivaizduoti tipišką lietuvišką pavasarišką vakarienę be agurkų. 1650 m. išrasti vakuuminiai siurbliai tapo didžiuliu lūžiu modernizuojant ir tobulinant mašinas, įrangą ir inžineriją. Iki pat šių dienų vakuuminiai siurbliai yra labai paklausūs, kai kalbama apie verslo ir komercinę gamybą, automobilių pramonę ir kitą mechaniškai valdomą veiklą. Tobulėjant technologijoms, auga ir vakuuminių siurblių paskirtis rinkoje, o tai lėmė įvairias inovacijas įvairiose srityse, net ne tik mechanikos ir pramonės darbuose. Kava – ne tik rytinis ritualas, bet ir pasaulio kultūrų atspindys. Kiekvienas regionas turi savo ypatingą kavos auginimo ir vartojimo istoriją, kuri atsiskleidžia rūšinėse kavos pupelėse. Nuo Etiopijos aukštikalnių, kur gimė kava, iki Pietų Amerikos plantacijų, kur auginamos garsiausios arabikos veislės, kiekvienas regionas turi savo ypatingą kavos auginimo būdą. Prasidėjus braškių sezonui, „Maxima“ siūlo išsikepti keksiukų su braškiniu kremu, o „Rimi“ – paskanauti arbatos su braškėmis. Nuo šių metų Vaiko dieną minint trečiąjį gegužės penktadienį, šios šventės proga pradžiuginkite mažuosius šaldytų braškių jogurto kąsneliais. Namuose ruoštas desertas puikiai pakeis ledus, tik bus sveikatai palankesnis ir pigesnis, tikina „Rimi“. „Arbūzus ypač mėgstame valgyti šylant orams, nes jie ne tik skanūs, bet ir labai gaivinantys, suteikia sotumo jausmą, puikiai malšina troškulį. Taip yra dėl to, kad šiuos vaisius sudaro 90 proc. vandens. Žmonės, kurie skaičiuoja kalorijas, gali juos taip pat skanauti be sąžinės graužaties – 100 g jų yra mažiau nei 40 kcal. Arbūzai vertinami ir dėl taip organizmui naudingų antioksidantų“, – pranešime spaudai pasakoja „Iki“ daržovių ir vaisių skyriaus darbuotoja Jolanta Sabaitienė. „Rimi“ kviečia pusryčiams išsivirti grikių košės, paskanintos varškės grūdeliais. Braškės neabejotinai yra vienas skaniausių užkandžių, taip pat puikiai tinka desertuose, kokteiliuose, pusryčių patiekaluose. Tačiau su braškėmis galima paruošti ir sočių, skanių pagrindinių patiekalų, pranešime spaudai sako „Iki“ kulinarijos technologė Gailė Urbonavičiūtė. Naudodami tradicinius nebrangius ingredientus, braškių patiekalus galite paruošti labai paprastai ir greitai, o tuomet ir mintimis, ir skoniu grįšite į vaikystę. „Rimi“ siūlo pradžiuginti mamas jų dienos proga braškių pyragu – jis pavasariškas, gaivus, kvapnus ir tikrai pavyks net nepatyrusiems kepėjams. |
|
Visos teisės saugomos © 2024 VšĮ "L24plius". Projekt Finansowany przez Ministerstwo Spraw Zagranicznych Rzeczpospolitej Polskiej w konkursie "Polonia i Polacy za Granicą 2024 – Regranting" |