ĮvairenybėsPatiekalas, kurį pranešime spaudai rekomenduoja kulinarijos meistrai, yra ukrainietiški „vareniki“. Bulvės – tikros herojės virtuvėje, kai norisi ko nors sotaus ir skanaus, taupant tiek laiką, tiek pinigus. Iš jų galima paruošti įmantriausių šedevrų, tačiau kasdienybėje dažniausiai praverčia paprasti ir greiti receptai. Rudeniškam pyragui, kurį siūlo išsikepti „Lidl“, reikės: Pastaraisiais metais pakuočių gamyboje vis didesnį populiarumą įgyja lanksčios pakuotės. Tradicinės pakuotės, tokios kaip stikliniai indai ar kartoninės dėžutės, nors ir tebėra plačiai naudojamos, vis dažniau praranda savo vietą rinkoje. Lanksčios pakuotės tampa itin populiariu sprendimu, nes jos gali pasiūlyti didesnį funkcionalumą, patogumą bei prisidėti prie tvarumo. Šiame straipsnyje aptarsime, kodėl gamintojai renkasi lanksčias pakuotes ir kokie privalumai užtikrina jų sėkmę. Vonios ventiliatoriai yra itin svarbus ir reikalingas elementas, užtikrinantis tinkamą oro cirkuliaciją vonios kambaryje. Be tinkamo vėdinimo, drėgmė gali kauptis, skatinti pelėsių augimą ir sukelti nepageidaujamą drėgmės poveikį. Rinkoje galima rasti įvairių vonios ventiliatorių tipų, tad svarbu suprasti, kuo jie skiriasi, kad išsirinktumėte tinkamiausią jūsų poreikiams. „Iki“ siūlo išsikepti kvapnų ir nebrangų citrinininį viščiuką broilerį. Vienas lengviausių ir skaniausių būdų įtraukti daugiau kalciu turtingos varškės į savo racioną – iškepti drėgną ir minkštą varškės apkepą. Daugelis dar vaikystėje jį kirsdavo su malonumu, o ir suaugę neatsisako šio nostalgiško skanėsto. „Iki“ kulinarai pranešime spaudai primena kelias taisykles, kad varškės apkepas pavyktų kaskart. Daugeliui rūpi galimybė sutaupyti ne tik pinigų, bet ir laiko, o savo įprastą racioną praturtinti naujomis kulinarinėmis idėjomis. „Iki“ maisto žinovai pranešime spaudai dalijasi keliais patarimais, kurie palengvins rytus, kai skubate į darbą, ar ramias popietes besiruošiant kepti pyragą. „Maximos“ kulinarijos meistrai dalijasi greitai pagaminamų sausainių su obuoliais receptu. Dėl itin patrauklios kainos, naudos sveikatai ir plataus panaudojimo vertinamas baltagūžis kopūstas nepraranda populiarumo visais metų laikais. Lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ kulinarijos meistrai siūlo pasigaminti kopūstų pyragą. |
|
Visos teisės saugomos © VšĮ "L24plius". |