ĮvairenybėsPaklaustas kiek laiko reikia kepti vištieną, Šefas Vikingas sako: „pjauni ir žiūri“. Tiesa, jis priduria, kad sunkiau iškepti vištienos dalis su kaulu, mat jį sunku įkaitinti it užtikrinti, kad mėsa iškeps tinkamai ir tolygiai. Kad šviežių trumpavaisių lietuviškų agurkų kaina džiugina, metas iš jų pasigaminti ką nors skanaus. Šįkart „Lidl“ pranešime spaudai virtuvės meistrai kviečia išmėginti šaltsriubę su pikantišku priedu ir agurkų ledus. Skanu, paprasta pagaminti ir pigu, o ir pasitarnaus kaip puiki atgaiva grilinant. Klozetas yra vienas iš svarbiausių vonios kambario elementų, todėl svarbu rinktis tinkamą variantą, kuris atitiktų jūsų poreikius ir pageidavimus. Štai svarbiausi dalykai, į kuriuos verta atsižvelgti renkantis klozetą. Terasų stiklinimas – papildomas komfortas ir naudojimo galimybės visus metus2024-05-24, 11:51 Parašė ReklamaTerasų stiklinimas yra populiarus sprendimas, siekiant praplėsti jų naudojimo galimybes ir padidinti komfortą bei funkcionalumą. Šiame straipsnyje aptarsime, kodėl terasų stiklinimas yra prasmingas pasirinkimas, kodėl atvira terasa gali turėti tam tikrų trūkumų. Sunku įsivaizduoti tipišką lietuvišką pavasarišką vakarienę be agurkų. 1650 m. išrasti vakuuminiai siurbliai tapo didžiuliu lūžiu modernizuojant ir tobulinant mašinas, įrangą ir inžineriją. Iki pat šių dienų vakuuminiai siurbliai yra labai paklausūs, kai kalbama apie verslo ir komercinę gamybą, automobilių pramonę ir kitą mechaniškai valdomą veiklą. Tobulėjant technologijoms, auga ir vakuuminių siurblių paskirtis rinkoje, o tai lėmė įvairias inovacijas įvairiose srityse, net ne tik mechanikos ir pramonės darbuose. Kava – ne tik rytinis ritualas, bet ir pasaulio kultūrų atspindys. Kiekvienas regionas turi savo ypatingą kavos auginimo ir vartojimo istoriją, kuri atsiskleidžia rūšinėse kavos pupelėse. Nuo Etiopijos aukštikalnių, kur gimė kava, iki Pietų Amerikos plantacijų, kur auginamos garsiausios arabikos veislės, kiekvienas regionas turi savo ypatingą kavos auginimo būdą. Prasidėjus braškių sezonui, „Maxima“ siūlo išsikepti keksiukų su braškiniu kremu, o „Rimi“ – paskanauti arbatos su braškėmis. Nuo šių metų Vaiko dieną minint trečiąjį gegužės penktadienį, šios šventės proga pradžiuginkite mažuosius šaldytų braškių jogurto kąsneliais. Namuose ruoštas desertas puikiai pakeis ledus, tik bus sveikatai palankesnis ir pigesnis, tikina „Rimi“. „Arbūzus ypač mėgstame valgyti šylant orams, nes jie ne tik skanūs, bet ir labai gaivinantys, suteikia sotumo jausmą, puikiai malšina troškulį. Taip yra dėl to, kad šiuos vaisius sudaro 90 proc. vandens. Žmonės, kurie skaičiuoja kalorijas, gali juos taip pat skanauti be sąžinės graužaties – 100 g jų yra mažiau nei 40 kcal. Arbūzai vertinami ir dėl taip organizmui naudingų antioksidantų“, – pranešime spaudai pasakoja „Iki“ daržovių ir vaisių skyriaus darbuotoja Jolanta Sabaitienė. |
|
Visos teisės saugomos © VšĮ "L24plius". |