Sportas visiems Šalčininkuose

2017-10-09, 10:49
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sportas visiems Šalčininkuose salcininkai.lt nuotr.

Apie 40 asmenų dalyvavo neįgaliųjų sporto varžybose, kurios įvyko š. m. spalio 7 d. Šalčininkuose.

Kelerius metus Šalčininkų rajono savivaldybės organizuojamas renginys yra sporto – rekreacinio pobūdžio ir skirtas asmenims, turintiems skirtingų nedarbingumo laipsnių. Šios varžybos – tai puiki proga skatinti fizinį aktyvumą kaip vieną iš reabilitacijos formų, tai puiki sveikatos problemų turinčių žmonių integravimosi aplinkoje ir sąžiningo žaidimo galimybė. Renginys yra labai populiarus, todėl į jį atvyksta ne tik Šalčininkų, bet ir kitų vietovių gyventojai.

Šalčininkų J. Sniadeckio gimnazijoje susirinkusius renginio dalyvius pasveikino Šalčininkų rajono mero pavaduotoja Jadvyga Sinkevič, linkėjusi visiems sėkmingų varžybų, gerų įspūdžių, o labiausiai – sveikatos.

Su renginio taisyklėmis susirinkusius supažindino Šalčininkų rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vedėjos pavaduotojas sportui Valerij Kočan.

Šiemet renginio programoje atsirado rungčių su varžymosi elementais, kurie sulaukė didelio susidomėjimo: baudinių metimai į krepšį, šaškės, rankų lenkimas, diskgolfas, teniso kamuoliuko mėtymas į statinę, pupų ir žirnių rūšiavimas.

Po varžybų susirinkusieji bendravo prie arbatos puodelio ir vaišinosi sausainiais.

Irena Kolosovska

salcininkai.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24