V.Tomaševski: aš tik viena žinau, kad ponia R. Cytacka nebus išvežta į Sibirą

2014-01-27, 17:51
Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)

Premjeras Algirdas Butkevičius laukia energetikos ministro Jaroslavo Neverovičiaus atsakymo dėl energetikos viceministrės Renatos Cytackos elgesio, kuri viešuose pareiškimuose melu apkaltino Lietuvos Prezidentę Dalią Grybauskaitę.

"Laukiu energetikos ministro atsakymo. Jam yra duotas pavedimas išsiaiškinti detaliai, jis praeitą savaitgalį buvo Norvegijoje, šiuo metu yra grįžęs. Laukiu atsakymo", - pirmadienį po valdančiosios koalicijos Politinės tarybos posėdžio žurnalistams sakė A. Butkevičius.

Tuo tarpu Lietuvos lenkų rinkimų akcijos (LLRA) lyderis Valdemar Tomaševski tvirtino, kad kiekvienas turi teisę į savo nuomonę.

"Viceministrė yra Lietuvos pilietė, mes gyvename laisvoje, demokratinėje valstybėje. Ji irgi turi asmeninį gyvenimą, yra aktyvi visuomenininkė, ji turi tokią teisę, kaip pilietė, dalyvauti visuomeniniame gyvenime, organizacijose ir niekas negali to uždrausti, mes esame laisva valstybė, laisvi piliečiai", - sakė V. Tomaševski.

Paklaustas, ar tai nėra valstybės vadovo įžeidimas, V. Tomaševski atsakė: "Jeigu yra įžeidimas, tai yra tam tikri veiksmai ir baudžiamoji atsakomybė. Nėra tokių ieškinių, o Europos Sąjungoje dar niekas nėra persekiojamas ir baudžiamas dėl savo nuomonės. Todėl manau, kad tai kažkoks nesusipratimas", - aiškino LLRA pirmininkas.

Jis nesiėmė prognozuoti, ar dėl R. Cytackos pareiškimų galės turėti nemalonumų ir energetikos ministras J. Neverovičius.

"Aš tik viena žinau, kad ponia R. Cytacka nebus išvežta į Sibirą, kadangi mes neturime Sibiro", - žurnalistams atsakė LLRA lyderis V. Tomaševski.

Komentarai  

 
#1 Baublis 2014-01-29 00:11
Litwinów - nacjonalistów bardzo bolą słowa prawdy.
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24