Departamento vadovybė susitiko su buvusiais darbuotojais

2012-12-20, 07:39
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Gruodžio 18 d. Gaisrinių tyrimų centre buvo surengtas buvusių Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento vadovų ir jų pavaduotojų susitikimas. Į jį atvyko buvę departamento direktoriai Julius Kraujelis ir Kazys Zulonas, taip pat Edmundas Uldukis, Zenius Kemežys ir Bronislovas Kuoras. Su jais susitiko departamento direktorius vidaus tarnybos generolas Remigijus Baniulis, jo pavaduotojai vidaus tarnybos pulkininkas Artūras Račkauskas, vidaus tarnybos pulkininkas Vytas Kaziliūnas ir vidaus tarnybos pulkininkas Vygandas Kurkulis, vyresnieji patarėjai Antanas Paulikas ir Vytautas Navickas, Specialiosios priešgaisrinės gelbėjimo valdybos viršininkas vidaus tarnybos pulkininkas Aloyzas Baradinskas.

Daugiausia dėmesio susitikime buvo skirta valstybinės priešgaisrinės priežiūros problemoms. Departamento direktoriaus pavaduotojas V. Kaziliūnas buvusiems darbuotojams pristatė Valstybinės priešgaisrinės priežiūros valdybos veiklą, supažindino su gaisrų statistika ir jų priežastimis, papasakojo apie naujus darbo metodus, kuriais siekiama kiek galima labiau sumažinti žūstančiųjų gaisruose skaičių. Direktoriaus pavaduotojai taip pat apžvelgė tarnybos ir jos parengties problemas bei atsakė į buvusių darbuotojų klausimus.

Su Gaisrinių tyrimų centro veikla ir atliekamais tyrimais supažindino šio centro viršininkas Arvydas Viršulis. A. Baradinskas buvusiems darbuotojams parodė Specialiosios priešgaisrinės gelbėjimo valdybos sandėlius ir techniką.

Vėliau visi susitikimo dalyviai apsilankė Ugniagesių gelbėtojų mokykloje. Departamento direktorius R. Baniulis papasakojo apie mokyklos plėtrą ir vykdomus projektus.

www.vpgt.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24