Kalėdų karavaną pasitiko meras Artūras Zuokas, miesto tarybos narys Žydrūnas Savickas ir būrys jaunųjų sostinės sportininkų (VIDEO)

2012-12-19, 07:19
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Tradicinį Kalėdų karavaną, užsukusį į Vilniaus miesto savivaldybę, pasitiko būrys jaunųjų futbolininkų ir krepšininkų, Vilniaus meras Artūras Zuokas, Savivaldybės tarybos narys Žydrūnas Savickas.

Sostinės krepšinio mokyklos pirmokai ir klubo „Žalgirietis“ jaunieji futbolininkai kartu su Vilniaus meru, pasaulio galiūnų čempionu ir Kalėdu Seneliu Savivaldybės 1 a. fojė žaidė krepšinį, rungėsi dėl taikliausio žaidėjo vardo. Vaikai padėjo į Karavaną sunešti Savivaldybės darbuotojų surinktas dovanas, patys gavo gardžių dovanų.

"Kaip visuomet Savivaldybė iš visų aplankytų institucijų išsiskiria dosnumu ir originalumu.Čia kasmet būna daug ir įvairių dovanų, kolektyvas muspasitinka labai kūrybingai. O šiemet nudžiugino ir su itin sportiška ir gyvaprograma. Dar kartą įsitikinome, koks svarbus ir įdomus vaikams yra sportas, žaidimas", - sakė Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondo atstovė Milda Butkienė.

Kalėdų karavanas leidžiasi į tradicinę, jau 13-ąją kelionę per Lietuvos miestus ir miestelius. Kaip ir kiekvienais metais karavano tikslas – paremti p. Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondo globojamas mokyklas bei vaikų globos namus, suteikti vaikams geresnes sąlygas sportuoti. Šiais metais didelis dėmesys bus skiriamas Širvintų r. Gelvonų vidurinei mokyklai – čia norima padėti renovuoti sporto salę, kad vaikai galėtų saugiai ir kokybiškai sportuoti.

www.vilnius.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Medija

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24