Vieningi ir budrūs kaimynai – saugumo garantas

2012-12-14, 06:52
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Siekiant bendruomenėse užtikrinti saugesnę aplinką ir aktyvesnį bendradarbiavimą, gruodžio 12 d. Panevėžio rajono policijos komisariate vyko „Saugios kaimynystės" konferencija.

Joje pristatyti ir aptarti svarbiausi „Saugios kaimynystės" uždaviniai ir rezultatai. Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Panevėžio rajono policijos komisariato viršininkas Darius Pliavga padėkojo saugiausių seniūnijų atstovams ir pasidžiaugė, kad projektas vis aktyviau įgyvendinamas, o gauti rezultatai įrodo šios prevencinės programos reikalingumą ir svarbą.

Konferencijoje apžvelgti pasiekti rezultatai, įvardytos saugiausios seniūnijos ir konkurso ,,Aktyviausios bendruomenės" nugalėtojai. Saugiausia 2012 metų seniūnija Ramygalos, aktyviausia bendruomenė Gustonių. Renginio metu paminėtos ir prisiminimo dovanėlėmis apdovanotos ,,Saugios kaimynystės" grupės, glaudžiausiai su bendruomene ir policija bendradarbiaujantys seniūnijų socialiniai darbuotojai. Paskatinimo dovanėlės įteiktos bendruomenių nariams, padėjusiems atskleisti nusikalstamas veikas, ir aktyviausiems policijos rėmėjams.

Panevėžio rajono savivaldybės mero pavaduotojas Antanas Pocius paminėjo, kad saugi kaimynystė skirta ne tik nusikalstamumui mažinti, bet ir bendruomenės dvasiai ugdyti, geresniems santykiams puoselėti. Pasak jo, tokiais projektais skatinamas kaimynų bendradarbiavimas, stiprinamas gyventojų ir pareigūnų ryšys.

Panevėžio aps. VPK Panevėžio r. PK informacija

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24