VII-oji Bendrumo akcija „Kalėdinis sveikinimas vienišam žmogui“

2012-12-11, 07:06
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Džiaugsmo ir geros nuotaikos – daugiau, kai šiais dalykais dalijamasi! O juk kiekvienas žinome, kiek daug gali suteikti dėmesys ar geras žodis, ypač vienišam, retai lankomam žmogui.

Artėja Šv. Kalėdos ir Naujieji metai. Jau septintą kartą ir vaikus, ir suaugusiuosius Valstybinio psichikos sveikatos centro kolektyvas kartu su kviečia dalyvauti Bendrumo akcijoje. Prisiminkime vienišus žmones, kuriuos lankėme prieš metus, o gal ir praūžus šventiniam šurmuliui nepamiršome.

Sukurti Kalėdų atviruką ir parašyti keletą nuoširdžių žodžių galime kiekvienas. Tam neprireiks nei daug laiko, nei išlaidų. Pagalvokime, ką jis labiausiai pradžiugintų ir nuramintų. Gal gulintį ligos patale ar iš namų mažai beišeinantį senolį? O gal vienišą kaimyną ar tolimą giminaitį, kurio neaplanko vaikai? Prisiminkime ir buvusią mokytoją, kuri labai apsidžiaugtų, sulaukusi nuoširdaus sveikinimo.

Sukurkime atviruką, aplankykime ir pasveikinkime tuos, kurių galbūt be mūsų niekas neaplankys. Tegul bus tai maloniausia kada nors gyvenime gauta dovana. Tikime, kad kartu puoselėjamas bendrumo jausmas taps neatsiejama mūsų visų gyvenimo dalimi.

Nuoširdžiai kviečiame pasidalyti savo patirtimi, pastebėjimais ir išgyvenimais, kuriuos patyrėte ir dar patirsite lankydami vienišus žmones. Įdomiausius pasakojimus ir nuotraukas, siųskite e-paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba talpinkite patys mūsų Facebook‘e BŪKIM. Su visais, įsitraukusiais į akcijos veiklą ir atsiuntusiais pasakojimus ar nuotraukas, susisieksime asmeniškai. Nepaliaukime dalintis gerumu! Visi kartu pasistenkime, kad nė vienas nebūtų užmirštas!

www.sam.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24