Vilniaus meras siūlys išbraukti "Skalviją" iš privatizuojamų objektų sąrašo

2014-11-26, 13:26
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
A. Zuokas/L24.lt nuotr. A. Zuokas/L24.lt nuotr.

Visuomenėje kilus susirūpinimui dėl galimo kino teatro "Skalvija" privatizavimo, Vilniaus meras Artūras Zuokas kartoja, kad tokių planų miestas niekada neturėjo, o sostinės Tarybai bus siūloma šį objektą išbraukti iš privatizacijos sąrašo.

Vilniaus miesto savivaldybei pertvirtinus Vyriausybės anksčiau patvirtintą privatizuojamų objektų sąrašą, jame tarp kitų objektų buvo ir Goštauto gatvėje esančios "Skalvijos" patalpos. Sostinės meras A. Zuokas teigia, kad planų privatizuoti šį kino teatrą tikrai nėra, o privatizuojamų objektų sąrašuose jis įrašytas jau aštuonerius metus. Vilniaus vadovas teigė Savivaldybės tarybai siūlysiąs "Skalviją" apskritai išbraukti iš šio sąrašo, kad "nebūtų nereikalingų diskusijų".

"Trečiadienį bus tarybos posėdis, pasiūlysiu įtraukti į darbotvarkę sprendimą. Tarybai pritarus, mes išbrauksime minėtą objektą iš privatizacijos sąrašo, kad nebūtų neteisingų interpretacijų (...) Noriu tikrai visus nuraminti ir pasakyti, kad tai - audra vandens stiklinėje", - Eltai sakė A. Zuokas.

Peticiją dėl "Skalvijos" išbraukimo iš privatizuojamų objekto sąrašo taip pat ketina rengti nevyriausybinė organizacija "Meno avilys".

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24