Registruojamos Vilniaus jaunimui aktualios vietos

2014-02-17, 09:30
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Norėdama užtikrinti, kad Vilniaus jaunimas aktyviai dalyvautų įvairiose veiklose, gerintų savo įgūdžius ir turiningai praleistų laisvalaikį, Vilniaus savivaldybė kuria Vilniaus jaunimui aktualių vietų duomenų bazę.

Joje bus galima rasti informaciją apie vaikų ir jaunimo klubus, atvirus jaunimo centrus, jaunimo ir su jaunimu dirbančias organizacijas, grafičių piešimo vietas, riedlenčių parkus ir kitas jaunimui skirtas vietas. Duomenų bazėje surinkta informacija bus grafiškai atvaizduota „Vilniaus jaunimo žemėlapyje".

Jei ir tu nori prisidėti, Vilniaus jaunimui aktualių vietų registravimo formą gali rasti www.vilnius.lt tinklalapyje, pagrindiniame meniu pasirinkus E.miestas-> e.paslaugos skiltyje „Kultūra; švietimas; jaunimo reikalai". Ji skirta visiems suinteresuotiems, norintiems, kad jų organizacija ar įstaiga būtų įtraukta į jaunimui aktualių vietų duomenų bazę ir pažymėta „Vilniaus jaunimo žemėlapyje". Pirmasis registracijos terminas tęsiasi iki 2014 metų kovo 1 dienos.

„Vilniaus jaunimo žemėlapį" jau dabar galima rasti Vilniaus miesto savivaldybės internetiniame puslapyje www.vilnius.lt, pasirinkus skiltį „E-Miestas" ir toliau „Interaktyvusis žemėlapis". Norint matyti jaunimui skirtas vietas, skiltyje „Žemėlapyje rodyti" reikia pažymėti meniu punktą „Laisvalaikis, renginiai" ir atsiradusiame meniu pasirinkti „Jaunimo veikla".

Eurodesk Lietuva

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24