Alionių pagrindinės mokyklos bendruomenė Vasario 16-ąją šventė išradingai

2014-02-17, 09:00
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Vasario 14 d. būrelis mokinių į mokyklą atskubėjo šeštą valandą ryto. Jie puošė kaimo medžius ir mokyklą vėliavos spalvomis.

Vėliau vyko klasės valandėlė „Vasario 16-oji ir aš", kurios metu kalbėta apie nepriklausomybės reikšmę, mokiniai sprendė kryžiažodžius ir atliko kitas įvairias užduotis. Po klasės valandėlės visi sugužėjo į mokyklos kiemą. Čia susirinko mokyklos bendruomenės nariai. Visus sveikino mokyklos diretorius J. Grybauskas ir Alionių seniūnijos seniūnas S. Bankauskas.

Visi nuo priešmokyklinukų iki dešimtokų, dalyvavo bėgime, skirtame Vasario 16-ajai. Prie mokinių prisijungė mokytojai ir tėveliai. Bėgimo dalyviai buvo apdovanoti medaliais ir po bėgimo galėjo sušilti prie laužo. Alionių kaimo kapela „Spalgena", vadovaujama Širvintų kultūros centro Juodiškių filialo vedėjos I. Didžiokienės, linksmino šventės dalyvius lietuvių liaudies dainomis. Visi smagiai bendravo, šoko, dainavo kartu su kapela, vaišinosi arbata.

Alioniškiai įrodė, kad ši Lietuvai labai svarbi šventė gali būti švenčiama išradingai, spalvingai ir linksmai.

Alionių pagrindinės mokyklos

Direktoriaus pavaduotoja Sigutė Davidavičienė.

http://krastonaujienos.lt/2014/02/alioniu-pagrindines-mokyklos-bendruomene-jau-antrus-metus-palaiko-lietuvos-respublikos-prezidentes-iniciatyva-vasario-16-aja-svesti-isradingai/

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24