Telšiškė Zofija Gedrimienė šventė 100 metų jubiliejų

2011-09-06, 06:42
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Rugsėjo 2 dieną Telšiuose gyvenanti Zofija Gedrimienė šventė 100-ąjį gimtadienį. Šia proga jubiliatę sveikino Telšių rajono savivaldybės meras Vytautas Kleiva, Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos Telšių skyriaus direktorė Alma Šimkienė ir jos pavaduotoja Vida Putvinskytė. Meras palinkėjo Z. Gedrimienei stiprios sveikatos, stiprybės, geros nuotaikos ir artimųjų meilės.

Zofija Gedrimienė kilusi iš Šlapgirių kaimo, esančio Luokės seniūnijoje. Ištekėjusi, užaugino 4 vaikus - 3 tris dukteris ir sūnų.
Jubiliatė Z. Gedrimienė  Močiutė pasakojo, kad gyvenimas anais laikais buvo nelengvas, teko išgyventi karą ir sunkiai dirbti. Vyras jau senai miręs, tačiau jubiliatę džiugina 8 anūkai ir 13 proanūkių.
Svečius nustebino jubiliatės aktyvumas ir puiki sveikatos būklė. Nuo jaunystės energija ir gera nuotaika tryškusi ilgaamžė sveikata stebina gerokai už save jaunesnius. Jos iki šiol nekamuoja ligos, nepaliko gera nuotaika. Z. Gedrimienė gyvena viena ir yra labai savarankiška. Ją keletą kartų per dieną lanko vaikai ir anūkai.

www.telsiai.lt

 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24