Policija N. Venckienės vietą nustatė seniai

2013-09-04, 15:13
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Generalinis policijos komisaras Saulius Skvernelis sako, kad policija padarė viską, kas susiję su prieš porą mėnesių dingusios Seimo narės Neringos Venckienės paieška. Pasak jo, dabar parlamentarės paieškos klausimas yra prokurorų kompetencija.

"Klausimas generalinei prokuratūrai. Aš dar kartą kartoju: policija pavedimą nustatant asmens buvimo vietą įvykdė jau seniai"- trečiadienį Teisės ir teisėtvarkos komiteto posėdyje tyrimą dėl N. Venckienės komentavo generalinis prokuroras.

Generalinis prokuroras Darius Valys informavo, kad Lietuva yra išsiuntusi teisinės pagalbos prašymą Jungtinių Amerikos Valstijų teisėsaugos institucijoms.

"Kiek žinau, šis mūsų prašymas yra intensyviai vykdomas, jo esmė yra nustatyti įtariamosios N. Venckienės buvimo vietą ir iškviesti ją į apklausą", - kalbėjo D. Valys. Tačiau jis nedetalizavo, ką pareigūnai konkrečiai daro dėl N. Venckienės.

Generalinis prokuroras taip pat nekomentavo, ar pareigūnai buvo sukontaktavę su N. Venckiene, įteikė jai raginančius atvykti į apklausą dokumentus.

Gegužės 9 dieną buvo pradėta N. Venckienės paieška. Moteriai pareikšti įtarimai pagal šešias nusikalstamas veikas.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24