Gaurės seniūnas sulaukė etikos sargų malonės

2013-08-28, 05:12
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK), antradienį svarsčiusi Tauragės rajono savivaldybės Gaurės seniūnijos seniūno Vidmanto Skiriaus elgesio atitiktį Viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymo nuostatoms, nusprendė, kad tarnautojas įstatymo nuostatų nepažeidė.

Laikraščio "Tauragės žinios" publikacijoje "Ieškai darbo? Reikia turėti vyrą seniūną" buvo nurodyta, kad V. Skirius įdarbino savo sutuoktinę seniūnijos, kuriai vadovauja, administracijoje bei kasdien iš darbo namo važinėja tarnybiniu automobiliu.

Komisija nustatė, kad V. Skirius nedalyvavo įdarbinant savo sutuoktinę jo vadovaujamoje seniūnijoje. Prašymą priimti į darbą tenkino ir darbo sutartį su seniūno žmona pasirašė Savivaldybės administracijos direktorius, nustatydamas, kad ji, eidama tarnybines pareigas, bus pavaldi seniūno pavaduotojui, pranešė VTEK.

Komisija taip pat nenustatė, kad V. Skirius tarnybinį automobilį laiko prie savo namų ir naudoja jį asmeniniams tikslams, o ne tarnybinėms funkcijoms atlikti.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24