Kalėdinė popietė Paberžės socialinės globos namuose

2016-12-27, 21:05
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Kalėdinė popietė Paberžės socialinės globos namuose vrsa.lt nuotr.

Gruodžio 27 dieną Paberžės socialinės globos namų bendruomenė surengė šventinę popietę, kurioje netrūko šiltos nuotaikos ir nuoširdžių senolių šypsenų.

Gražiame susitikime dalyvavo ir Vilniaus rajono savivaldybės merė Marija Rekst, savivaldybės administracijos Socialinės rūpybos skyriaus vedėja Irena Ingelevič, Paberžės seniūnijos seniūnas Genrik Gerulskij kartu su seniūnijos specialistėmis. Pasidalinti gerumu ir šiltu žodžiuatvyko ir Paberžės Švč. Jėzaus Širdies parapijos klebonas kun. Marek Gladki bei savo talentu garsėjantis Palaimintojo Jurgio Matulaičio parapijos vaikų ir jaunimo choras „Gaudium“ su vadove Ilona Jurevič.

Vilniaus rajono savivaldybės merė Marija Rekst kiekvienam globos namų gyventojui asmeniškai įteikė saldžias dovanėles bei linkėjo ramybės ir stiprybės. „Tegul šypsosi Jūsų akys bei visados telydi Jus sveikata ir santarvė. Branginkite ir saugokite save“, – kalbėjo merė.

Paberžės socialinės globos namai – tai jau 8 metus veikianti stacionarios globos įstaiga, kuri užtikrina ilgalaikę (trumpalaikę) socialinę globą pagyvenusiems ir neįgaliems asmenims, kurie dėl amžiaus ar neįgalumo negali patys savimi pasirūpinti. Šiuo metu įstaigoje gyvena 37 senoliai.

vrsa.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24