IKEA katalogas – Lietuvoje!

2013-08-02, 08:40
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Rugpjūtį Lietuvoje pradedamas platinti pirmasis lietuviškas nemokamas 2014 m. IKEA katalogas – 324 puslapiai įkvepiančių idėjų jūsų namams. Daugiausiai dėmesio šių metų IKEA kataloge skiriama šeimai, laisvalaikiui drauge bei gamtą tausojantiems sprendimams namuose.

IKEA katalogas kupinas patarimų ir idėjų, kaip susikurti jaukius, šiuolaikiškus ir patogius namus. Leidžiamas 210 milijonų tiražu, 30 kalbų ir platinamas 44 šalyse katalogas yra vienas didžiausių tokio pobūdžio leidinių pasaulyje. Nuo šiol jis pasieks ir Lietuvos gyventojus, nes nuo rugpjūčio pradžios bus platinamas didžiuosiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje. Dalis IKEA katalogų bus išdalinta parduotuvėje apsilankiusiems pirkėjams, o skaitmeninę katalogo versiją jau galima vartyti mūsų tinklalapyje www.IKEA.lt.

Džiaugiamės galėdami pasidalinti naujuoju IKEA katalogu ir tikimės, kad jis taps puikiu pagalbininku ir patarėju, idėjų šaltiniu norintiems atnaujinti namus ir
pamilti juos iš naujo.

Katalogas yra mūsų nuoširdus kvietimas pirkėjui apsilankyti IKEA parduotuvėje. Jame pristatomas didelis prekių namams pasirinkimas ir idėjos apie galimybę gyventi gražiau kiekvienam.

Gyvename su vaikais

Kiekvienais metais pristatoma nauja IKEA katalogo tema. Šiemet didžiausias dėmesys skiriamas svarbiausiems pasaulyje – vaikams. IKEA apklausų* duomenimis, 71 % tėvų norėtų praleisti daugiau laiko su savo vaikais, o vaikams patiktų daugiau būti kartu su tėvais. Ir visai nesvarbu, ką veikti – žaisti, gaminti, rūšiuoti skalbinius ar tiesiog ilsėtis ant sofos. Siūlome įvairių sprendimų, kaip įsirengti namus, kad kiekvienam juose būtų jauku ir visai šeimai būtų gera leisti laiką kartu.

2014 m. IKEA kataloge pateikiami sprendimai, susiję su gamtos tausojimu buityje – šviesos diodai, atliekų rūšiavimo priemonės, energiją taupanti buitinė technika ir vandenį tausojantys maišytuvai. Nuo pat mažens vaikams rodydami pavyzdį, kaip patiems galima auginti daržoves ar prieskonius ant palangės, rūšiuoti atliekas, taupyti vandenį, elektros energiją ir suprasti to svarbą, perduodame vertingas žinias ir prasmingus įgūdžius ateičiai. Tai – dar vienas būdas praleisti daugiau laiko kartu!

Naujas gyvenimo būdas

Šių metų kataloge rasite daug šviesios medienos baldų, išskirtinių namų dekoravimo prekių ir ryškių raštų tekstilės. Tai paprastas, elegantiškas ir kartu ne per daug santūrus skandinaviškas namų interjero dizainas. Be viso to, pirkėjų poreikiai ir norai mums yra svarbiausi – įrengti ir dekoruoti namus taip, kaip jums labiausiai patinka, yra daug gražiau nei sekti naujausias madas.

Kviečiame apsilankyti IKEA parduotuvėje Vilniuje, Žirnių g. 56, ar tinklalapyje www.IKEA.lt, apžiūrėti IKEA prekių pasirinkimą ir pasisemti idėjų gražesniam kasdieniam gyvenimui.

Marius Martinaitis
IKEA Lietuva parduotuvės vadovas

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24