Prie protestuojančių prieš homoseksualų eitynes prisijungs ir Tautinio jaunimo sąjungos atstovai

2013-07-26, 11:06
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Prie protestuojančių prieš šeštadienį įvyksiančias homoseksualų eitynes "Už lygybę" prisijungs ir Tautinio jaunimo sąjungos atstovų, teigia jos pirmininkas Julius Panka.

"Aš manau, kad mes prisijungsime kartu prie visų protestuotojų - bet ne kaip organizacija, o daugiau kaip fiziniai asmenys, kuriems nepakeliui su tokiomis vertybėmis. Nebus mūsų vėliavos, bet tikrai dalyvausime kartu su visais protestuotojais", - naujienų agentūrai ELTA sakė J. Panka.

ELTA primena, kad Lietuvos vyriausiajam administraciniam teismui priėmus sprendimą, suteikiantį teisę rengti homoseksualų eitynes Gedimino prospektu, tam nepritariantys piliečiai šeštadienį 12 val. kviečiami į gedulingą protesto mitingą sostinės Katedros aikštėje.

Monsinjoras Alfonsas Svarinskas, Lietuvos laisvės kovų dalyvių sąjungos pirmininkė Julija Ambrasienė, Seimo narys Petras Gražulis ir Kauno vicemeras Stanislovas Buškevičius negalinčius dalyvauti mitinge ragina iškelti juodu kaspinu perrištas Lietuvos vėliavas ir uždegti gedulo žvakutes.

"Labai gaila, jog Lietuvos valdžia aklai paklūsta tylėdama ir toleruodama Europos Sąjungos diktatą dėl seksualinių mažumų eitynių. Šios eitynės yra dvasinė, kultūrinė okupacija. Mūsų Konstitucijos 3 straipsnyje yra numatyta, jog Tauta ir kiekvienas pilietis turi teisę priešintis bet kam, kas prievarta kėsinasi į Lietuvos valstybės nepriklausomybę, teritorijos vientisumą, konstitucinę santvarką. Šios eitynės yra tiesioginė grėsmė Lietuvai, nes tai siekis Lietuvą atriboti nuo bet kokių lietuviškų tradicijų, religijos ir moralinių principų", - rašoma mitingo organizatorių kreipimesi.

www.l24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24