V. Mazuronis: išpuoliai prieš Aplinkos ministeriją - įnirtingos kovos už atliekų tvarkymo rinką atspindžiai

2013-07-23, 14:31
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Aplinkos ministras Valentinas Mazuronis pabrėžia, kad viešojoje erdvėje pasigirdę išpuoliai prieš Aplinkos ministeriją, metant įtarimų šešėlį, kad ji nulėmė Vilniaus apskrities atliekų tvarkymo centro (VAATC) paskelbto atliekų rūšiavimo gamyklos konkurso rezultatus, tik parodo, kad atliekų tvarkymo sektoriuje vyksta įnirtinga interesų kova dėl rinkos perėmimo.

„Nei ministerijos vadovai, nei darbuotojai visiškai neturi nieko bendro su šiuo konkursu, nes jį vykdė VAATC, kurio pagrindinės akcininkės yra Vilniaus apskrities savivaldybės. Jų paskirti ir įgalioti atstovai ir valdo šį centrą", - sako V. Mazuronis.

Pasak ministro, bandymas į šią istoriją įtraukti Aplinkos ministeriją yra nešvaraus „verslininkų", kovojančių už atliekų tvarkymo rinką, karo dalis. „Dar kartą kreipiuosi į generalinį prokurorą, Specialiųjų tyrimų tarnybos ir Valstybės saugumo departamento vadovus ir prašau išsiaiškinti, kas iš tiesų vyksta kovose dėl atliekų tvarkymo rinkos užvaldymo ir kodėl toleruojami tokie nešvarūs šios kovos būdai", - sako ministras V. Mazuronis.


www.L24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24