P. Gražulis reikalauja sustabdyti marškinėlių su jo atvaizdu prekybą

2013-07-16, 10:44
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Seimo narys Petras Gražulis kreipėsi į Valstybinę vartotojų teisių apsaugos tarnybą dėl Lietuvos gėjų lygos (LGL) platinamų marškinėlių su Seimo nario Petro Gražulio atvaizdu be jo sutikimo. Lietuvos gėjų lyga (LGL) pradėjo šių marškinėlių prekybą. Ant jų yra skelbiama: "Gražuli, manęs nereikia pataisyti".

"Iškart ėmiausi visų teisinių priemonių, kad būtų pradėtas tyrimas, kurio metu būtų nedelsiant sustabdyta marškinėlių ir ženkliukų su mano atvaizdu prekyba bei nubausti "Baltic Pride" rengėjus už netinkamą reklamą be mano sutikimo, kuri žemina mano asmens garbę, orumą bei dalykinę reputaciją", - argumentus dėstė Seimo narys P. Gražulis.

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.;%Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.?Subject=P.%20Grazulis%20reikalauja%20sustabdyti%20marskineliu%20su%20jo%20atvaizdu%20prekyba" title="Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.; Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.">

www.l24.lt

 

Komentarai  

 
#1 ona 2013-07-16 16:38
jau pedalai visai suizulejo is normaliu zmoniu saipytis pradejo uzmetyt juos akmenim vilnieciai nepasisiukslinkit
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24