N. Venckienė bijo, kad bus apklaustas sūnus?

2013-05-27, 07:54
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Praėjo beveik trys savaitės, kai paskelbta Seimo narės Neringos Venckienės tarptautinė paieška, bet policija dar nenustatė net šalies, į kurią moteris išvyko su 13-mečiu sūnumi, galinčiu tapti svarbiu liudytoju jos pačios bylose, rašo “Lietuvos Rytas”.

"Tikrai jos ieško. Policija jau daug padarė, daug daro ir toliau darys",- tikino Šiaulių apygardos prokuratūros prokurorė Nina Raugienė, gegužės 9 d. paskelbusi nuo teisėsaugos pasislėpusios bėglės paiešką. Tiesa, pareigūnės pripažinimu, intensyvus policijos darbas kol kas rezultatų nedavė. Nenustatyta ne tiktai teisinės neliečiamybės netekusios įtariamosios N. Venckienės buvimo vieta, bet ir šalis, kurioje ji su savo sūnumi gali slapstytis.

Teisėsaugininkai neabejoja, kad berniukas galėtų daug papasakoti apie tai, kas dėjosi jų namuose, ir šie liudijimai būtų nepalankūs jo motinai bei kitiems šeimos nariams. "N. Venckienė tai suvokia, todėl ir paskubėjo sūnų išvežti", - įsitikinę teisėsaugininkai. Informacija apie ieškomą parlamentarę perduota visų šalių Interpolo narių teisėsaugos institucijoms, tačiau atsakymų iš jų dar nėra. "N. Venckienė bijo, kad bus apklaustas sūnus".

www.l24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24