"Visuomenė jau išvertė B. Vėsaitę iš posto".

2013-05-27, 07:39
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Ūkio ministrės Birutės Vėsaitės skrydis į Kazachstaną gresia katapultavimu iš ministrės kėdės. Politologas Algis Krupavičius teigia, jog visuomenė, opozicijos kalbų apie interpeliaciją pastūmėta, spėjo pasmerkti ministrę ir internetinėse apklausose jau verčia ją iš posto, teigia “Vakaro Žinios”. Visgi ekspertai ragina nutraukti manipuliacijas ir sąžiningą sprendimą patikėti Vyriausiajai tarnybinės etikos komisijai (VTEK).

"Bet kuriai interpeliacijai turi būti labai aiškus pagrindas ir aiškios priežastys. Šiuo atveju, kalbant apie Birutę Vėsaitę, reikia surasti privatų interesą. Kad ministrė išskrido į ekonomikos forumą Kazachstane, tai šiuo faktu jokio privataus intereso tiesiai nematyti", - sakė A. Krupavičius.

Pasak jo, jeigu būtų sudarytos išskirtinės sąlygos tik vienai ministrei, tada būtų galima kelti visokias versijas. "Bet dabar "galvų medžiotojai" iš opozicijos šiek tiek perlenkia lazdą ir nemato istorijos kitų istorijų kontekste. Kol nepaaiškino Vyriausioji tarnybinės etikos komisija, kas yra interesų konfliktas, tol skelbti vienokius ar kitokius vertinimus yra, švelniai tariant, nekorektiška", - teigė politologas. "Visuomenė jau išvertė B. Vėsaitę iš posto".

www.l24.lt

Komentarai  

 
#1 Labai nori 2013-05-27 15:05
E-lygio Interpeliacija Masiulis išversti B. Vėsaitę iš ministo posto kartu su konserviniais pakalikais. Kodėl ši gauja nevertė dviejų prisidirbusių ūkio ministrų Kreivo ir Žyyyliaus.
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24