Seimo pirmininko pavaduotojas kartu su vidaus reikalų ministru apdovanojo FNTT pareigūnus

2013-05-21, 18:02
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Šiandien Lietuvos Respublikos Seimo pirmininko pavaduotojas Jaroslav Narkevič kartu su vidaus reikalų ministru Dailiu Barakausku apdovanojo Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybos vadovą ir keturis pareigūnus už išaiškintą tarptautiniu mastu veikusią Lietuvos, Latvijos ir Lenkijos piliečių suburtą 11 asmenų organizuotą grupę, kuri iš neteisėtos prekybos naftos produktais nusikalstamu būdu įgijo ir legalizavo daugiau nei 160 mln. litų, o neteisėtai veiklai nuslėpti naudojo 47 bendroves, registruotas Lietuvoje, Latvijoje, Lenkijoje, Estijoje, Čekijoje, Vengrijoje, Slovakijoje ir Kipre.

Pasidžiaugta sėkmingai įvykdyta operacija, kuri pademonstravo, kad Lietuvos Respublikos pareigūnai sugeba ne tik operatyviai dirbti ir sustabdyti nusikalstamą veiką šalyje bet ir  efektyviai bendradarbiauti su užsienio teisėsaugos institucijomis.

Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybos vadovas  Kęstutis Jucevičius iš Vidaus reikalų ministro Dailiaus Barakausko rankų gavo vardinį pistoletą. Seimo Pirmininko pavaduotojas Jaroslav Narkevič FNTT Užduočių skyriaus viršininkui Mindaugui Kūlokui, Nusikalstamų veikų skyriaus vyresniajai tyrėjai Kristinai Dimšienei bei Operacijų skyriaus vyresniajai tyrėjai Danutai Andriulionaitei įteikė padėkos raštus bei gėles.

www.L24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24