Vilniaus rajono išskirtinumas pristatytas tarptautinėje parodoje

2016-01-26, 22:35
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Vilniaus rajono išskirtinumas pristatytas tarptautinėje parodoje Juzef Šostakovski nuotr.

„ADVENTUR" – vienintelė tarptautinė turizmo, kelionių ir aktyvaus laisvalaikio paroda Lietuvoje, kuri yra orientuota į turizmo paslaugų ir aktyvios gyvensenos skatinimą.

Parodoje „ADVENTUR 2016" dalyvavo 230 turizmo bendrovių, kurios pristatė 37 pasaulio šalis.

Šiųmetės „ADVENTUR 2016" tema – miestų turizmas. Nors Vilniaus rajone nėra didelių miestų, šis kraštas turi didelį turizmo potencialą, kurį siūlo miesto gyventojams.

„Visai šalia miesto" – toks šūkis atitiktų „ADVENTUR 2016" temą, kaip ir Vilniaus rajono Turizmo informacijos centro stendo ekspoziciją. Lietuvos miestų gyventojai bei svečiai iš užsienio čia galėjo stebėti verbų pynimą, susipažinti su Vladislavo Sirokomlės muziejaus siūlomomis edukacinėmis programomis, pažaisti golfą, kurį maloniai siūlė Europos centro golfo klubas, pasirinkti sau savaitgalio maršrutą, kuriuo keliaus pažinti Vilniaus kraštą.

Vilniaus rajono TIC kolektyvas pristatė Nemėžio bendruomenes išleistą albumą „Skrydis virš Ašmenos aukštumos". Vyko viktorina – atpažinę nuotraukos objektą, parodos svečiai turėjo progą laimėti nuostabų albumą.

Tuo tarpu pavargusius nuo kompiuterių klaviatūros lankytojus TIC kvietė nors trumpam grįžti į XIX amžių – stende buvo galima ne tik palavinti ranką rašant žąsies plunksna, bet ir išsiųsti įdomiai užantspauduotą atviruką draugui.

vrsa.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24