Premjeras žada padidinti policijos finansavimą

2013-04-15, 11:50
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius pirmadienį pažadėjo padidinti policijos finansavimą. Tai planuojama padaryti nuo liepos mėnesio. Pasak A.Butkevičiaus, artimiausiu metu bus priimtas Vyriausybės nutarimas finansavimą policijai padidinti 500 tūkstančių litų.

"Šiandien buvome susitikę su generaliniu komisaru Sauliumi Skverneliu ir aptarėme šią galimybę. Bus patvirtintas Vyriausybės nutarimas padidinti finansavimą policijai nuo 2 milijonų iki 2,5 milijono litų. Tam jau yra surastos finansinės galimybės. Manau, kad nuo liepos mėnesio policijos darbuotojai bus finansiškai paskatinti",- sakė Premjeras.

Paklaustas apie tai, kaip vertina dabartinio vidaus reikalų ministro Dailio Alfonso Barakausko darbą, A.Butkevičius pareiškė palaikymą savo kabineto nariui: „Jeigu jis eina šias pareigas, vadinasi, jis yra kompetentingas."

ELTA primena, kad vidaus reikalų ministras prieš kelias savaites užsitraukė opozicijos nemalonę dėl nepakankamos kompetencijos ir vidaus reikalų sistemos neišmanymo. Metų pradžioje D.Barakauskas teigė, jog jau nuo gegužės mėnesio bus pradėti didinti policijos pareigūnų atlyginimai, tačiau tampa vis labiau aišku, jog šie pažadai nebus realizuoti.

ELTA

www.l24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24