Didmiesčių gyventojai pasirenka siuntų savitarnos terminalus

2013-02-27, 09:59
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Trečdalis šalies gyventojų, besinaudojančių siuntų savitarnos terminalais LP EXPRESS 24, – vilniečiai. Šiais terminalais aktyviai naudojasi ir kitų didžiųjų šalies miestų – Kauno, Klaipėdos, Šiaulių – gyventojai. Viena iš svarbiausių priežasčių, kodėl pasirenkami siuntų savitarnos terminalai, – neribotas terminalų darbo laikas.

„Pastebime, kad siuntų savitarnos terminalais aktyviau naudojasi didmiesčių ir jaunesnio amžiaus gyventojai, kurie įvairių prekių įsigyja internetinėse parduotuvėse. Apie 50 proc. siuntų, atsiimamų per savitarnos terminalus LP EXPRESS 24, yra atkeliavusios iš internetinių parduotuvių.

Tuo tarpu mažesnių miestų gyventojai labiau linkę rinktis tradicines priemones, todėl siuntas pasiima ir siunčia pašte“, – teigė uždarosios akcinės bendrovės „Baltic Post“, valdančios siuntų savitarnos terminalus LP EXPRESS 24, vadovas Domas Sabaitis.

Pasak D. Sabaičio, dažniausiai siunčiamos nedidelio (iki 2 kg) svorio siuntos, o populiariausias LP EXPRESS 24 terminalais siunčiamų siuntų dydis – S.

Savitarnos terminalai veikia 24 valandas per parą ir 7 dienas per savaitę, tad pasinaudoti šia paslauga gyventojai ar verslo įmonės gali jiems patogiausiu metu. Tokiu atveju siuntėjui ar gavėjui nereikia derintis prie pašto ar kurjerio darbo laiko, o tai - ne tik patogu, bet ir taupomas laikas, pinigai.

UAB „Baltic Post“ yra antrinė Lietuvos pašto įmonė, teikianti siuntų pristatymo paslaugas. „Baltic Post“ savo veiklą plėtoja naudodama LP EXPRESS prekės ženklą. Bendrovė taip pat valdo LP EXPRESS 24 siuntų savitarnos terminalus.

Šiuo metu 41-ame Lietuvos mieste veikia 71-as LP EXPRESS 24 siuntų savitarnos terminalas. Tai plačiausias siuntų savitarnos terminalų tinklas šalyje.

www.sumin.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24