Pažangus verslas padeda kurti šalies gerovę

2012-11-27, 13:08
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė dalyvavo tradiciniuose „Žinių ekonomikos forumo" apdovanojimuose ir pasveikino konkurso „Žinių ekonomikos įmonė 2012" ir „Sėkmingiausia jauna aukštųjų technologijų įmonė 2012" nugalėtojus.

„Žinios ir inovacijos yra vertingos tik tada, kai yra pritaikomos veikloje. Tikiuosi, kad šie apdovanojimai paskatins įmones ne tik rūpintis savo verslo sėkme, bet ir atkreipti dėmesį į daug platesnę misiją - visų Lietuvos žmonių švietimą ir pilietinės atsakomybės ugdymą", - ceremonijoje teigė šalies vadovė.

Pasak valstybės vadovės, šviesdamos Lietuvos visuomenę pažangios įmonės padeda mažinti socialinę atskirtį, korupciją, padeda kurti sąžiningo ir skaidraus verslo tradicijas.

Šalies vadovė pabrėžė, kad dalindamiesi savo sėkme su gyvenančiais kukliau, galima visus įtikinti, kad Lietuvoje įmanoma uždirbti dorai. Individuali keleto verslų sėkmė nebus visavertė be bendros visuomenės gerovės.

Sveikindama apdovanotąsias įmones Prezidentė palinkėjo dar daugiau genialių idėjų, žinių, kūrybiškumo ir darbštumo bei pasidžiaugė, kad vis daugiau įmonių renkasi socialiai atsakingą verslą, besirūpinantį visuomenės ir klientų poreikiais, aplinkosauga, darbuotojų gerove.

Metų žinių ekonomikos įmonėmis šiemet pripažintos „Thermo Fisher Scientific", AB „Lietuvos paštas", AB „Amilina", sėkmingiausia jauna aukštųjų technologijų įmone - UAB „Rubedo sistemos".

Prezidentės spaudos tarnyba

www.lietuvosvalstybe

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24