„Klaipėdos nafta" investicija užtikrins aukštesnį saugumo lygį

2013-12-11, 07:32
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

AB „Klaipėdos nafta" investavo 800 tūkst. litų į priešgaisrinės sistemos modernizavimą, siekiant dar aukštesnio saugumo kraunant naftos produktus.

Geležinkelio vagonų iškrovimo keliuose 3A ir 3B, kur kraunami naftos produktai, įrengta nauja vandens užtvarų ir gesinimo putomis sistema. Ji užtikrina efektyvesnį gaisro malšinimą, kadangi gali būti gesinamas ne tik lokalus gaisro židinys, bet ir neutralizuojama ugnis kur kas didesniame plote – per visą estakados ilgį.

Atlikti darbai, kurių vertė 800 000 litų, pagerino priešgaisrinės sistemos patikimumą, praplėtė aušinimo ribas, taip užtikrinant aukštesnį saugumo lygį. Gesinimo sistema tapo dar kokybiškesnė ir patikimesnė.

„Bendrovė įsikūrusi arti gyvenamųjų rajonų, todėl mums ypač svarbu rūpintis priešgaisrine sauga ne tik dėl savo darbuotojų saugumo, bet ir dėl aplinkinių gyventojų gerovės. Modernizuota priešgaisrinė sistema padengta specialiu antikoroziniu sluoksniu, todėl galime būti garantuoti, jog kilus gaisrui ji veiks nepriekaištingai. Įdiegėme purkštukų sistemą, kuri gali neutralizuoti kilusį gaisrą 400 m ilgio esatakadoje, o ne tik lokaliai", - priešgaisrinės saugos svarbą akcentuoja Rokas Masiulis, AB „Klaipėdos nafta" generalinis direktorius.

oil.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24