Premjeras žada peržiūrėti Darbo kodeksą

2013-12-02, 15:42
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Verslininkų ir investuotojų kritika pasenusiam šalies Darbo kodeksui sulaukė šalies valdžios atsako. Premjeras Algirdas Butkevičius tikisi, kad pirmosios šio kodekso pataisos bus patvirtintos dar šiais metais, ir žada kitąmet peržiūrėti visą šio teisės akto turinį.

"Praėjusią savaitę įvyko kai kurių Darbo kodekso straipsnių pakeitimai. Vyriausybė tiems pakeitimams jau yra pritarusi, ir šitie įstatymo projektai jau yra atiduoti Seimui. Tai dabar kviečiu ir verslo atstovus, kad su politikais Seime stipriai padirbėtų, kad jiems būtų pritarta arba šiais metais, būtų geriausia, o jeigu ne, tai artimiausiu metu, kai prasidės Seimo pavasario sesija", - pirmadienį žurnalistams sakė Premjeras.

A. Butkevičius atskleidė Vyriausybės planus kitąmet peržiūrėti visą Darbo kodeksą ir žadėjo, kad, palyginus Lietuvos ir Europos Sąjungos valstybių darbo santykių reglamentavimą, bus priimti atitinkami sprendimai.

"Kada bus visa šita medžiaga apibendrinta, surinkta visa informacija, visas paketas bus pateiktas Vyriausybei, ir ji, atlikusi palyginamąją analizę (...), priims sprendimus", - patikino A. Butkevičius.

Komentarai  

 
#1 živilė 2013-12-03 15:37
Darbo kodekso pataisos tai ponų užgaidų tenkinimas,jau taip dirbantieji Lietuvoje yra paversti vergais,darbas tinkamai neapmokamas,nekalban t apie baisias darbo sąlygas.Ponams darbdaviams linkiu geriau pasekti Vokietijos,Prancūzij os šalių pavyzdžiu ir išmokti gerbti darbininką,nes jie gerovės kūrėjai.
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24