Dalis kelių priežiūrai ir plėtrai skirtų lėšų bus skiriama policijos reikmėms

2013-07-11, 14:25
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Šiandien posėdyje Vyriausybė pritarė Susisiekimo ministerijos siūlomiems Kelių priežiūros ir plėtros programos finansavimo lėšų naudojimo tvarkos aprašo pakeitimams, kurie leis dalį šios Programos lėšų skirti Policijos departamentui.

Policijos departamentui būtų skiriamos lėšos, gautos iš sumokėtų ar išieškotų baudų už greičio viršijimą valstybinės reikšmės keliuose. Dalis šių lėšų taip pat bus skiriama Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimų fiksavimo įrangai prižiūrėti ir gaunamai informacijai apdoroti. Lėšas, surinktas iš greičio mėgėjų bus galima naudoti ir kitoms saugaus eismo programoms įgyvendinti.

Vyriausybė taip pat nutarė, kad dalis nepanaudotų Programos lėšų, nuo nutarimo įsigaliojimo iki šių metų gruodžio 31 dienos bus skirta Policijos departamentui.

Nuo 2014 m. sausio 1 d. šios lėšos būtų po lygiai paskirstomos Lietuvos automobilių kelių direkcijos vykdomoms saugaus eismo programoms bei jų priemonėms įgyvendinti ir Policijos departamentui gaunamai informacijai apdoroti, organizacinėms bei eksploatacinėms išlaidoms padengti.

www.l24.lt

Komentarai  

 
#1 nesistebiu 2013-07-13 08:53
nes seime ir vyriausybeje sedi balvonai ,zmones moka keliu mokescius o keliai baisus ,lauzomi automobiliams o pinigus duos agurkams ,dirbti tegul eina tinginiai .rado matai iseiti iskur paimti pinigu ,etatus mazinkit ,2 milionai su biskiu gyventoju o policijos kaip kinijoje.ir kuom jie uzsijima ,saugo gejus ,Laimute,dar saudo i zmones ar dauzo gulinciam i klyna.
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24