Vilniuje vyks Lietuvos ir Azerbaidžano bendradarbiavimo komisijos posėdis

2013-06-27, 13:23
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Vilniuje birželio 27-28 dienomis lankosi Azerbaidžano delegacija, vadovaujama mokesčių ministro Fazilio Mamedovo, kuris kartu su Lietuvos užsienio reikalų ministru Linu Linkevičiumi pirmininkaus trečiajam Lietuvos ir Azerbaidžano tarpvyriausybinės dvišalio bendradarbiavimo komisijos posėdžiui.

Penktadienį Vilniuje vyksiančiame posėdyje Lietuvai ir Azerbaidžanui atstovaus įvairių ministerijų viceministrai, kitų įstaigų bei institucijų atstovai.

Komisijos posėdžių metu aptariama ekonominė situacija Lietuvoje ir Azerbaidžane, dvišalių ekonominių santykių vystymo perspektyva, teisinė bendradarbiavimo bazė, bendradarbiavimas pramonės ir energetikos, žemės ūkio, jaunimo ir sporto reikalų, kultūros ir turizmo, švietimo ir mokslo, transporto, informacinių ir ryšių technologijų, muitinės klausimų bei sveikatos apsaugos srityse.

Pirmasis Lietuvos ir Azerbaidžano tarpvyriausybinės dvišalio bendradarbiavimo komisijos posėdis vyko 2010 m. gegužę Vilniuje, o antrasis - 2012 m. balandį Azerbaidžano sostinėje Baku.


www.L24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24