Iš Vilniaus rajono savivaldybės tarybos posėdžio: Švaresnis oras, mažesnės išlaidos

2013-06-05, 09:06
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Penktadienį, gegužės 31 d., vykusiame Vilniaus rajono savivaldybės tarybos posėdyje Tarybos nariai patvirtino rajono mokyklų katilinių ir pastatų modernizavimo projektus, Nemenčinės ir Rudaminos daugiafunkcių kultūros centrų vadovus, apsvarstė klausimus, susijusius su švietimu ir planuojamomis statybomis.

Posėdis prasidėjo nuo padėkos raštų įteikimo sportininkams, garsinantiems mūsų rajoną šalies ir tarptautinėse varžybose. Padėkos raštus tarptautinį kikboksingo turnyrą Vengrijoje laimėjusiam Vilniaus rajono savivaldybės sporto mokyklos bokso sekcijos treneriui Eduardui Špakovui, Lietuvos biatlono čempionams ir daugelio tarptautinių varžybų dalyviams Adamui Mikelevičiui ir Šarūnui Juknai įteikė rajono merė Marija Rekst

Tarybos narių sprendimu Nemenčinės ir Rudaminos daugiafunkcių kultūros centrų direktoriais nuo š. m. birželio 1 d. patvirtinti German Komorovski ir Violeta Cereška. Abu laimėjo konkursą šioms pareigoms eiti. Konkurso rezultatai buvo paskelbti praėjusio mėnesio pabaigoje.

Daug projektų parengė Vilniaus rajono savivaldybės administracijos Investicijų skyrius. Dauguma jų buvo susijusi su biokuro katilinių įrengimu Dūkštų ir Eitminiškių pagrindinėse mokyklose bei Čekoniškių ir Paberžės Šv. Stanislavo Kostkos vidurinėse mokyklose.

Įgyvendinus projektus sumažės anglies dvideginio išmetimas į atmosferą, taigi gerokai mažesnės bus ir šildymo išlaidos. Posėdžio metu taip pat patvirtinti Bezdonių, Rukainių, Juodšilių, Kyviškių, Šumsko, Mostiškių ir Medininkų mokyklų ir vaikų darželių renovavimo projektai.

www.l24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24