Vyriausybės vadovas: turi garsiai skambėti "ne" šešėlinei ekonomikai

2013-05-31, 10:56
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius penktadienio rytą prisijungė prie visuomeninės akcijos "Šioje šalyje nėra vietos "šešėliui" ir V. Kudirkos aikštėje praeiviams dalijo informacines skrajutes bei diskutavo apie šešėlinės ekonomikos žalą valstybei.

"Vyriausybė skiria išskirtinį dėmesį kovai su "šešėliu", stiprinamas teisėsaugos tarnybų darbas leidžia identifikuoti didelio masto šešėlinius reiškinius. Tačiau net ir griežčiausios priemonės nesustabdys kontrabandos, algų mokėjimo vokeliuose, mokestinių pažeidimų, jeigu tai bus toleruojama visuomenėje, jeigu žmonėms, ypač jaunimui, bus nesvarbu, neįdomu", - sakė Premjeras.

"Todėl turi garsiai skambėti ryžtingas "ne" kontrabandai, mokesčių slėpimui ir nelegalioms pajamoms, nes veikla šešėlyje labai daug kainuoja valstybei ir jos žmonėms", - pabrėžė Ministras Pirmininkas.

Vyriausybės vadovas džiaugiasi aktyviu jaunų žmonių įsitraukimu į akciją ir dėkoja "Investuotojų forumui" už iniciatyvą, kuri nukreipta prieš mokesčių slėpimą, kontrabandą, nelegalias pajamas.

Antrąkart rengiama akcija šiemet išsiplėtė ir į kitus miestus. Joje kartu su asociacijos "Investors' Forum" atstovais dalyvavo ir iniciatyvos "Baltoji banga", jaunimo organizacijos "Kurkime Lietuvai", pilietinės iniciatyvos "Baltosios pirštinės" nariai.

www.l24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24