Kviečiame prekiauti kaimo gėrybių turgelyje Dūkštose!

2013-05-22, 10:27
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Šią vasarą Neries regioninio parko direkcija tęsia 2012 m. liepą pradėto projekto – kaimo gėrybių turgelio – veiklą, ir visus kviečia jame nemokamai prekiauti!

Čia atvykę ūkininkai, amatininkai ar miško ir pievų gėrybių rinkėjai ras prekybines pavėsines, stalus, kėdes ir ryškius plakatus, kviečiančius užsukti į turgelį. Visu tuo prekybininkai gali naudotis nemokamai, kasdien ir bet kokiu oru! Vasaros metu, ypač savaitgaliais, direkcijos kiemelyje netrūksta lankytojų, jis erdvus ir puikiai matomas nuo Vilnius-Kernavė kelio. Tad prekiauti čia saugu, patogu ir pelninga.

Jei patys neturite laiko stoviniuoti prie prekystalio – ne bėda! Tiesiog atvežkite savo prekes, o direkcijos darbuotojai ir čia dirbantys savanoriai pasirūpins jų priežiūra. Prekėms pasibaigus, teliks atvažiuoti ir pasiimti pinigus už parduotas gėrybes.

Šis turgelis skirtas Jums, mieli Dūkštų apylinkių ir Vilniaus rajono gyventojai, tad nepraleiskite progos ir pasinaudokite galimybe papildomai užsidirbti. Neprekiaukite ant kelio – ateikite į mūsų turgelį!

Vieta: Neries regioninio parko direkcijos kiemelis, Vilniaus g.3, Dūkštos, Vilniaus raj.

Daugiau info: Karolina, tel.nr. 8 5 259 9242, 8 645 84683; el. paštas: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Projekto organizatorius: Neries regioninio parko direkcija

Projekto partneriai: Vilniaus rajono savivaldybė, UAB Biovela.

www.l24.lt

 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24