„Snoro lizingo“ akcijos už 74 milijonus litų bus parduotos Estijos bankui

2013-05-17, 09:58
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

BAB banko “SNORAS” bankroto administratorius Neil Cooper patvirtina, kad bankas pasiekė susitarimą su vienu didžiausių Estijos banku LHV ir jo partneriu RAZFin, Rakauskų šeimos bei Žabolis Partners kontroliuojama investicine bendrove, dėl UAB “SNORO lizingas” akcijų pardavimo.  Sandorį užbaigti tikimasi per keletą mėnesių, gavus Konkurencijos tarybos pritarimą ir įvykdžius kitas sandorio sąlygas.

Banko kreditorių komitetas patvirtino šio pardavimo metodą bei pagrindines sandorio sąlygas, tad šalys sieks įvykdyti sandorį iki 2013 m. liepos pabaigos. UAB “SNORO lizingas” akcijos parduodamos bei bendra sandorio vertė yra 74 milijonai litų. Daugiau informacijos galėsime pateikti kuomet bus įgyvendintas sandoris.

„Šiandien džiaugiamės galėdami paskelbti, kad pasiekėme susitarimą su LHV ir RAZFin. Toliau dėsime visas pastangas, kad sandoris būtų įvykdytas greitai. Džiaugiamės pasirinkę patikimą ir skaidrų investuotoją „Snoro lizingo“ bendrovei. Akcijų pirkimo-pardavimo sutartis, kurią pasirašėme su LHV ir „RAZFin“ – labai svarbus žingsnis judant link „Snoro lizingo“ pardavimo proceso užbaigimo, užtikrinant didžiausią naudą banko kreditoriams ", – teigė banko „Snoras“ bankroto administratorius Neil Cooper.

www.snoras.lt

www.l24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24