Žinios – tvirčiausias pamatas ateičiai

2013-04-15, 15:08
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė priėmė televizijos projekto „Tūkstantmečio vaikai" nugalėtojus - 5 - 12 klasių moksleivius, geriausiai pasirodžiusius žinių viktorinoje. Sveikindama projekto dalyvius, Prezidentė pabrėžė, kad pergales atneša tik nuolatinės pastangos ir darbas.

„Pergalės neateina lengvai - reikia daug mokytis, skaityti, domėtis. Išsimokslinęs žmogus į pasaulį visuomet žvelgia plačiau, siekia daugiau. To Jums visiems šiandien nuoširdžiai linkiu - semkitės žinių ir patirties, viskuo domėkitės, patys viską išbandykite ir patirkite, būkite darbštūs, sumanūs, kūrybingi ir nebijokite iššūkių. Jūsų žinios - Jūsų ir visos Lietuvos ateities pamatas", - projekto nugalėtojams sakė Prezidentė.

Prezidentė taip pat padėkojo moksleivių tėveliams ir mokytojams už darbą, rūpinimąsi ir pastangas atskleidžiant vaikų talentus.

Projektas „Tūkstantmečio vaikai" vyksta nuo 2008-ųjų. Kasmet žinių viktorinoje skirtingose amžiaus kategorijose išrenkami 8 sumaniausi bei talentingiausi Lietuvos vaikai.

Prezidentės spaudos tarnyba

www.l24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24