Prezidentė dovanojo knygų savo mokyklos bibliotekai

2012-12-05, 11:56
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Tęsdama „Knygų Kalėdų" akciją, Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė lankėsi Vilniaus S. Nėries gimnazijoje ir dovanojo knygų bibliotekai.

„Per šias Kalėdas kiekvienas sugrįžkime į savo mokyklą ir padovanokime naujų knygų, kurių taip trūksta. Susidraugavę su knyga vaikystėje, Lietuvos vaikai išliks su ja visą gyvenimą, augs protingi ir kūrybingi. Paskleiskime gerumą ir knygų šviesą po visą šalį", - sakė šalies vadovė.

Prezidentė savo mokyklos bibliotekai padovanojo reikalingiausių knygų: lietuvių literatūros klasikos kūrinių, enciklopedinių leidinių apie Lietuvos istoriją ir gamtą, užsienio autorių grožinės literatūros.

Šiais metais „Knygų Kalėdos" kviečia šalies gyventojus papildyti mokyklų bibliotekas naujomis knygomis. Daugiau nei 1000 šalies mokyklų parengė reikalingiausių knygų sąrašą. Iki sausio 6 dienos didžiuosiuose šalies knygynuose bus galima įsigyti specialiu akcijos lipduku pažymėtų knygų su 20 proc. nuolaida ir padovanoti mokyklų bibliotekoms.

Naujų knygų savo krašto mokyklai galima padovanoti ir tiesiogiai. Rekomenduojamų knygų sąrašas skelbiamas www.knygukaledos.info.

Prezidentės spaudos tarnyba

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24