Mykolo Romerio universitete lankysis Indonezijos ambasadorius

2014-01-27, 08:30
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Šiandien, sausio 27 d., Mykolo Romerio universitete lankysis Indonezijos ambasadorius J.E. H. Bomer Pasaribu. Svečią priims Universiteto rektorius prof. dr. Alvydas Pumputis kartu su mokslo ir tarptautinių ryšių prorektore prof. dr. Inga Žalėniene ir studijų prorektoriumi doc. dr. Giedriumi Viliūnu. Indonezijos ambasadorius kartu su jį lydinčia pirmąja sekretore E. Riris Wusananingdyah bei antruoju sekretoriumi Aria Chandra Utama apžiūrės Universitetą, susitiks su akademine bendruomene. Ambasadoriaus vizitą rengia MRU Azijos centras.

Mykolo Romerio universitetas nuo 2007 metų bendradarbiauja su Indonezijos universitetu, o nuo 2013 metų su Indonezijos Kristen Petra universitetu. Šiuo metu MRU studentai turi galimybę pretenduoti į Indonezijos aukštųjų mokyklą paskelbtą stipendiją studijoms Indonezijos universitetuose.

Mykolo Romerio universitetą ir Azijos regioną sieja intensyvūs bendradarbiavimo saitai. Universitete nuolat lankosi Azijos regiono valstybių ambasadoriai bei kiti garbūs svečiai iš įvairių šio regiono aukštojo mokslo institucijų. 2013 m. buvo atidarytas MRU Azijos centras nuolat organizuoja renginius, konferencijas, skatindamas tarpusavio supratimą tarp Azijos ir Europos per intelektinius, kultūrinius ir žmogiškųjų išteklių mainus bei garsindamas Universiteto vardą tarpkultūrinėje erdvėje.

Šiuo metu MRU studijuoja studentai iš Pietų Korėjos Dongseo ir Ajou unoversitetų bei Japonijos Kanagawos universiteto, laipsnio studijų siekia Indijos, Pakistano atstovai.

MRU informacija

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24