Varžybos per atnaujintos sporto salės atidarymą

2017-04-30, 20:00
Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Varžybos per atnaujintos sporto salės atidarymą fot. Zyg­munt Žda­no­vič

Vir­vės trau­ki­mo var­žy­bos tarp ra­jo­no gim­na­zi­jų ko­man­dų vy­ko per at­nau­jin­tos Ne­men­či­nės Ge­di­mi­no gim­na­zi­jos spor­to sa­lės ati­da­ry­mo ce­re­mo­ni­ją. Švie­žiais sie­nų ir par­ke­to da­žais tvis­kan­čios sa­lės re­mon­tas kai­na­vo 50 tūkst. eu­rų. 

Su­re­mon­tuo­tos sa­lės ati­da­ry­mo iš­kil­mes la­biau­siai pri­si­mins Bui­vy­džių gim­na­zi­jos spor­ti­nin­kai. Bū­tent jie lai­mė­jo aš­tuo­nių ko­man­dų tur­ny­rą, o svar­biau­sia - pa­ga­liau įvei­kė fa­vo­ri­tais lai­ky­tus var­žo­vus iš Mai­šia­ga­los Lie­tu­vos di­džio­jo ku­ni­gaikš­čio Al­gir­do gim­na­zi­jos. Mai­šia­ga­liš­kiai bu­vo lai­ko­mi ne­įvei­kia­mi jau ke­le­rius me­tus. Tre­či­ą­ja vie­ta pa­si­da­li­jo šei­mi­nin­kai ir Avi­žie­nių gim­na­zi­jos at­sto­vai. Be­je, pas­ta­rų­jų gru­pė­je bu­vo dvi mer­gi­nos ir, kaip ma­ty­ti, ne­nu­vy­lė. 

„Kas­dien spor­tuo­jan­tys žmo­nės yra svei­kes­ni ir links­mes­ni“, - pa­ste­bė­jo gim­na­zi­jos di­rek­to­rė Dai­va Lo­sins­kie­nė, pra­dė­da­ma kuk­lią sa­lės ati­da­ry­mo ce­re­mo­ni­ją. 

„Svei­ki­nu gra­žiai at­nau­jin­tos sa­lės pro­ga, lin­kiu pui­kių re­zul­ta­tų ir spor­to lai­mė­ji­mų“, - sa­kė Vil­niaus ra­jo­no sa­vi­val­dy­bės vi­ce­me­ras Ro­bert Ko­ma­rov­ski. Kreip­da­ma­sis į aš­tuo­nių ko­man­dų spor­ti­nin­kus di­rek­to­rius pa­lin­kė­jo jiems sėk­mės, so­li­da­ru­mo jaus­mo ir ko­man­di­nės dva­sios. Šei­mi­nin­kams - į di­rek­to­rės ran­kas - per­da­vė do­va­nų du ka­muo­lius. Šei­mi­nin­kai ne­li­ko sko­lin­gi ir įtei­kė sve­čiui marš­ki­nė­lius su gim­na­zi­jos sim­bo­li­ka, kar­tu pa­kvies­da­mi jį - kaip Ne­men­či­nės gy­ven­to­ją - lan­ky­tis at­nau­jin­to­je erd­vio­je sa­lė­je ir to­liau pa­lai­ky­ti fi­zi­nę for­mą. 

Kaip in­for­ma­vo kū­no kul­tū­ros mo­ky­to­jas An­drius Prač­kai­la, sa­le nau­do­ja­si ne tik vi­sų kla­sių mo­ki­niai (527), bet ir Ne­men­či­nės spor­to klu­bo krep­ši­nin­kai. Sa­lė­je vyks­ta Sos­ti­nės krep­ši­nio ly­gos, Įmo­nių krep­ši­nio ly­gos var­žy­bos ir kt. 

Po­pu­lia­riau­si tarp gim­na­zis­tų - krep­ši­nis, bad­min­to­nas ir kvad­ra­tas. 

Zyg­munt Žda­no­vič
Vilniaus krašto savaitraštis

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24