Vilniaus rajono ugdymo įstaigose startuoja gerumo akcija „Įžiebk šypseną vaiko akyse!“

2015-11-12, 12:00
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
asociatyvi nuotrauka asociatyvi nuotrauka Fot. salcininkai.lt

Artėjant gražiausiai metų šventei šv. Kalėdoms, Vilniaus rajono socialiniai pedagogai skelbia akciją „Įžiebk šypseną vaiko akyse”, kurios tikslas – nudžiuginti dovanomis vaikus. Tai jau trečią kartą vykstanti akcija, kurią organizuoja socialinių pedagogų metodinio būrelio nariai.

Praeitais metais gausiomis dovanomis nudžiuginome Vilniaus r. Nemenčinės vaikų ir paauglių socialinio centro vaikučius. Nesvarbu, ar padedama našlaičiams, ar sunkiai sergantiems vaikams, ar nepasiturintiems ir skurstantiems dėl kitų priežasčių, aukodami be jokio atlygio suteikiame džiaugsmą ir paramą kitiems ir patys pajaučiame dalijimosi, aukojimo džiaugsmą. Todėl pagalba, aukojimas, nebūtinai tik pinigų, bet laiko, žinių, savo širdies, yra kiekvieno žmogaus rūpestis. Solidarumas daro mus žmonėmis, solidarumas gali ir turi būti orientuotas ne tik į materialines, bet ir į dvasines vertybes.

Mielieji, nebūkime abejingi, padėkime likimo nuskriaustiems vaikams bei išpildykime jų svajones! Kviečiame visus geros širdies žmones (visų tokios, tik kiti to nežino) susiburti, prisijungti prie akcijos ir skleisti gerumą savo bendruomenėse. Visi kartu padovanokime Kalėdas mūsų mažiems bičiuliams.

Šiais metais  sukurkime jaukesnes ir šviesesnes Kalėdas mažyliams iš Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių namų. Šiuo metu čia namus turi apie 100 iki 6 metukų amžiaus mažylių.

Dovanas Vilniaus r. ugdymo įstaigose renka socialiniai pedagogai iki š.m. gruodžio 12 d.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24