Pauliaus Stalionio kompaktinio disko pristatyme būrys žinomų lietuvių estrados atlikėjų

2014-09-05, 17:04
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Pauliaus Stalionio kompaktinio disko pristatymas Pauliaus Stalionio kompaktinio disko pristatymas organizatorių nuotrauka

Tarp vėlų ketvirtadienio vakarą atėjusiųjų pasveikinti žinomą Lietuvos dainininką ir tekstų autorių Paulių Stalionį, išleidusį naują dainų rinkinį „Aš tavimi tikiu“ ir pristačiusį jį Kauno restorane „Legenda“, buvo ne tik Lietuvos estrados grandai Arvydas Vilčinskas, Romas Dambrauskas, Edmundas Kučinskas, Viktorija Mauručaitė, grupė „Dinamika“, „Parodijų teatras“, Arvydas Stonys, bet ir buvusi šventės kaltininko lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja Aldona Venzlauskienė.

Dvi paskutines vidurinės klases Kauno J. Grušo mokykloje baigęs atlikėjas sakė, jog mokytojos paskatinimai kurti jam buvo tokie pat reikšmingi, kaip milijono laimėjimas loterijoje.

„A.Venzlauskienė žinojo, kad rašau. Kai kuriuos tekstus jai parodydavau“, - pasakojo P. Stalionis.

Jam svarbu buvo sulaukti įvertinimo, nors tuo metu publikos tarpe jau buvo gerokai išpopuliarėjęs jo parašytas kūrinys „Aš atnešiu tau saulę“, radijo stočių eteriuose ar vakarėliuose nuskambantis iki šiol.

Nors P. Stalionis sako rašyti dainas pradėjęs keturiolikos, jo gabumus kūrybai tėvai Olga ir Vytautas Stalioniai pastebėjo anksti. Skaityti P. Stalionis išmoko būdamas vos pusketvirtų metų, o pirmąjį sveikinimą mamai pats išraitė eidamas į pirmąją klasę.

Iki šiol ne tik sau, bet ir įvairiems atlikėjams P. Stalionis yra sukūręs apie pusantro šimto dainų.

„Tačiau mano achyve jų yra gal 500, - pasakojo atlikėjas, - Turiu netgi dainos „Aš atnešiu tau saulę“ juodraštį su visais pataisymais“.
Būdamas paauglys pastarąją dainą P. Stalionis parašė pirmai įsimylėtai merginai.

Iš Kauno kilęs, su šeima – trim vaikais ir žmona Lina - dabar Klaipėdoje gyvenantis atlikėjas, sakė kompaktinio disko pristatymą surengęs pirmą kartą. Anksčiau gimtajame mieste per du dešimtmečius besitęsiančią karjerą jis nė sykio nebuvo publikos pakvietęs ir į oficialų savo kūrinių koncertą.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24