„Knygų Kalėdos" Vilniaus rajono centrinėje bibliotekoje

2014-01-09, 16:02
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Vilniaus Gedimino technikos universiteto bibliotekos kolektyvas, kartu su VGTU Plėtros prorektoriumi prof. dr. Alfredas Laurinavičius, Viešosios komunikacijos bei Užsienio ryšių direkcijomis, Studentų atstovybe, Aviacijos institutu bei bibliotekos lankytojais, prisidėjo prie akcijos „Knygų Kalėdos" ir padovanojo 29 knygas už 790 Lt Vilniaus rajono savivaldybės centrinei bibliotekai.

Bibliotekos darbuotojai papasakojo, kad bibliotekai labiausiai trūksta ikimokyklinio ir vyresnio amžiaus vaikų poreikius tenkinančių knygų. Tokia literatūra turi itin didelę paklausą ir populiarumą bibliotekos skaitytojų tarpe. Atsižvelgdamos į šį norą, VGTU bibliotekos darbuotojos nupirko vaikams ir jaunimui skirtos grožinės literatūros.

Apsilankiusios Vilniaus rajono savivaldybės centrinėje bibliotekoje, VGTU darbuotojos buvo maloniai ir šiltai sutiktos. Bibliotekos kolektyvas džiaugėsi gautomis knygomis ir dėkojo visam universitetui, prisidėjusiam prie gražios akcijos. Vizito metu taip pat aptartos abiejų bibliotekų paslaugos, pasidalinta darbo patirtimi.

vrsa.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24