Eismą trikdantys taksistai – Vilniaus oro uosto atributika

2015-09-21, 13:52
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Skaitytojo Jono nuotr. Skaitytojo Jono nuotr.

„Dažnai tenka lankytis Vilniaus oro uoste – saviškius iš Anglijos palydžiu / sutinku, pats pas šeimyną ten neretai nuvažiuoju. Visada stebindavo oro uoste tvyranti taksi paslaugų netvarka", – rašo mūsų skaitytojas Jonas. – Nekalbu apie kosmines taksistų kainas, kai už 5 kilometrus nuo oro uosto iki autobusų stoties iš nepatyrusių užsienio turistų jie užsiprašo 20 eurų. Tegu su šiais nusikaltimais kovoja FNTT", – priduria Jonas.

Mūsų skaitytojas atskleidė kitą oro uosto taksistų sudaromą problemą:

„Iš Dariaus ir Girėno gatvės sukdami į tiesiai į oro uostą vedančią Rodūnios kelio gatvę, iš dešinės pamatysime automobilių stovėjimo vietą. Ji visada pilna mašinų. Kai vietos jau nebėra, taksistai nesikuklindami stato savo mašinas šalia, tiesiai važiuojamojoje dalyje, ir taip trukdo eismą bei sukelia avarinę situaciją. Ar tam yra skirta važiuojamoji dalis? – klausia Jonas. – Lengvieji automobiliai dar kaip nors sugeba iš posūkio išmanevruoti į kairiąją juostą, bet jūs matytumėte, kaip vargsta viešojo transporto vairuotojai, ypač „ilgojo" 3G autobuso!"

Maža to, daugelis šių akiplėšų stato savo mašinas greta esančio „Norfos" prekybos centro stovėjimo aikštelėje. Būna dienų, kad „Norfos" klientams ten net vietos nelieka.

„Oro uostas turi policijos poskyrį. Nesuprantu, kodėl policija toleruoja tokį chamišką taksi vairuotojų elgesį? Juk čia – akivaizdus KET pažeidimas!" – piktinasi Jonas ir kaip savo žodžių įrodymą siunčia paties darytą vaizdo įrašą.

Medija

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24