„Vilniaus viešasis transportas“, pardavęs nekilnojamo turto, tikisi apie 10 mln. litų

2012-05-23, 07:29
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

„Vilniaus viešasis transportas“ viešuose aukcionuose birželio 28 ir 29 dienomis parduos nekilnojamąjį turtą. Planuojama, kad taip įmonės „Vilniaus viešasis transportas“ biudžetas bus papildytas beveik 10 mln. Lt.

„Gautos lėšos bus skirtos mūsų įsipareigojimams dengti, tiek Valstybinei mokesčių inspekcijai, tiek tiekėjams ir bankams“, - sakė „Vilniaus viešasis transportas“ direktorius Gintaras Nakutis.

Aukcione bus parduodami 6 pastatai: vaikų namų kompleksas, esantis Grybautojų g. 13/ Lakštingalų g. 23, valgykla Kiškių g. 16, gyvenamasis namas Kiškių g. 18, negyvenamasis pastatas Smilgių g. 4D, vasaros kinoteatras Svajonių g. 3D, džiovykla Nugalėtojų g. 4.

Pirkėjai, norintys dalyvauti aukcione, Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Ekonomiko ir investicijų departamento Turto valdymo skyriui turi pateikti: paraišką dalyvauti aukcione; dokumentus, patvirtinančius, kad yra sumokėtas registracijos mokestis 500 Lt ir pradinis įnašas – 10 procentų parduodamo objekto vertės, be ne daugiau kaip 100 tūkst. Lt, patvirtintą įgaliojimą atstovauti pirkėją.

Jei pirkėjas yra juridinis asmuo taip pat reikia pateikti: registravimo pažymėjimo ir įstatų nuorašus, pažymėjimą apie juridinio asmens dalyvius ir atitinkamo valdymo organo priimtą sprendimą dalyvauti aukcione.

Patvirtinus konkurso sąlygas jos bus paskelbtos interneto portale www.vilniausviesasistransportas.lt 

www.vilnius.lt

www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24