Olga: Kartais VVT vairuotojų arogancija tiesiog glumina

2014-05-20, 09:51
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Vilniaus viešojo transporto (VVT) vairuotojo chamizmas ir arogancija keleivių atžvilgiu neretai peržengia visas ribas.

Skaitytoja Olga atsiuntė portalui L24 gegužės 19 dieną apie 16 val. prie Žaliojo Tilto stotelės padarytą nuotrauką – vieno gudručio sostinės 3G autobuso vairuotojo užmaskuotą elektroninio bilieto komposterį: „Logika paprasta – keleiviai pamato, kad vairuotojo kabina užima dvi pirmas durų dalis ir pro tas duris net nesistengia lipti. O juk ten pakabintas komposteris ir aiškiai matyti, kad viena vairuotojo kabinos dalis privalo būti pritraukta arčiau vairuotojo, kad atlaisvintų pirmas įlipimo duris. Ir viskas tam, kad jokiais budais neatidaryti pirmas autobuso durys! Kaip naudotis tokiu komposteriu?“ – klausia Olga.

– Kodėl keleivius tikrinanti įstaiga, taip vadinamieji kontrolieriai, nepatikrina ir vairuotojų elgesio? Ar jie pajėgūs tik pamiršusius pažymėti bilietą senukus už kuprų kratyti? Kiek galima kentėti vairuotojų aroganciją ir įžūlumą mūsų atžvilgiu? Už važiavimą mes sumokame didelę kainą, be to, dar turime kęsti vairuotojų patyčias, – piktinasi Olga.

P.S. Kviečiame visus mūsų skaitytojus prisidėti prie portalo www.l24.lt paskelbtos akcijos „Išauklėk VVT chamą“ – paveiksluokite, filmuokite visus VVT vairuotojų nusižengimus jūsų atžvilgiu: neatsargų vairavimą, grubų elgesį, pirmų durų neatidarymą ir t.t., – ir siųskite mums. Kiekvieną jūsų žinutę mes paviešinsime ir kartu priversime VVT darbuotojus gerbti tikrą jų darbdavį – Vilniaus miesto keleivį.

Komentarai  

 
#2 idomu 2014-05-20 10:29
Ar yra kas tikrina vairuotoju darba? Puse ju atestaciju nepraeitu. Pagal psichine bukle.
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 
 
#1 mantas 2014-05-20 10:04
vairuotojai nesiskaito su keleiviais visiskai. Neileidzi pro pirmas durys niekados. Dar atsisuks i langa, tipo nemato taves.
O tokiu autobusu Vilniuje maciau ne viena. Ir visiems nusispjauti. Saunuole Olga.
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24