Motociklininkų patikrinimo rezultatai - dešimtys pažeidimų

2014-04-28, 20:53
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Praėjusią savaitę buvo pranešta, kad Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos kelių patrulių rinktinės pareigūnai pradeda aktyvias motociklininkų kontrolės priemones.

Pareigūnai patruliavo su tarnybiniais motociklais bei policijos skiriamaisiais ženklais nepažymėtais tarnybiniais automobiliais. Kontrolės priemonių metu patikrinti 75 motociklų ir mopedų vairuotojai. Nustatyti 3 vairuotojai, kurie vairavo transporto priemones neturėdami teisės vairuoti, 14 nustatyta tvarka neužregistruotų transporto priemonių, nustatyti 24 įvairūs mopedų ir motociklų vairuotojų padaryti pažeidimai. Kontrolės priemonės tęsiamos, ypatingas dėmesys bus kreipiamas į pavojingai ir chuliganiškai vairuojančius bei greitį viršijančius bei be šalmų važiuojančius ar keleivius be šalmų vežančius motociklininkus.

Aukščiau paminėtos policinės priemonės buvo organizuotos kartu su Lietuvos kelių policijos tarnyba ir šį kartą buvo diegiama naujovė, ateityje padėsianti efektyviai kontroliuoti dviračių motorinių transporto priemonių vairuotojus. Kelių policijos pareigūnai užsirašė visų stabdytų ir tikrintų motociklų ir mopedų vairuotojų duomenis, todėl nuo šiol policijai bus lengviau indentifikuoti šių transporto priemonių (net ir su užsienio valstybių numeriais) vairuotojus, siekiant išaiškinti įvairia vaizdo fiksavimo įranga užfiksuotus pažeidimus, pasišalinimų iš eismo įvykių vietų ar reikalavimo sustoti nevykdymo atvejus.


Vilniaus aps. VPK informacija

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24