Daugiau nei 100 egzotiškų automobilių ir supermašinų apsistojo Rotušėje

2013-05-23, 10:30
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Prabangiųjų superautomobilių ralis „Gumball 3000” ir jame dalyvaujančios žvaigždės trečiadienį aplankė Vilnių, papietavo, ir leido žiūrovams pasidžiaugti galingais ir egzotiškais automobiliais. Juos pasitiko ir „Autoplius Fast Lap” lenktynių organizatoriai, ir Vilniaus meras Artūras Zuokas.

Renginyje dalyvavo pasaulio garso žvaigždės: David Hasselhoff (arba Mitch Buchannan iš Gelbėtojų), reperis Xzibit, riedlentininkas Tony Hawk, David Guetta, John Olson, „Cuban Brothers”, reperė Eve, TV laidos „Jackass” kolektyvas, ir kiti.

„Vilnius – puiki vieta dideliems tarptautiniams renginiams. Tikiuosi, kad kitą kartą ralio dalyviams mūsų sostinė bus ne tik tarpinė stotelė, bet jie apsistos ir ilgiau, su nakvyne, pamatys daugiau mūsų miesto“, - sakė Vilniaus meras Artūras Zuokas.

Rotušėjė išsirikiavo žymūs automobiliai, kaip Betmeno pasaulio gelbėjimo misijose naudotas „Batman Tumbler” ir rankų darbo galingas ir unikalus „TG1” sportinis automobilis. Dalyviai taip pat galėjo pasidžiaugti ir pažįstamomis, ir egzotinėmis supermašinomis:  „Ferrari 599” ir „Testarosa”, „Lamborghini Aventador”, „Koenigsegg CCXR”, Le Mano bolidą primenantis „Audi” superautomobilis ir kitais. Švedijoje ir Latvijoje dalyviai jau spėjo sudaužyti Lamborghini Murcielago ir Ferrari automobilius, tad jų nebuvo.

Nors „Gumball 3000” karavanas 2001m. buvo užsukęs į Vilnių, šiais metais ralis pirmą kartą apsilankė miesto centre.

 „Gumball 3000” ralio idėja – sutraukti ryškiausias asmenybes, brangiausius automobilius savaitės pasivažinėjimui.

Paprastai „Gumball 3000” dalyviai raliui renkasi visiškai tam netinkamus automobilius. Nepatogius lenktyninius bolidus, garsiai riaumojančius superkabrioletus ir kitas ekscentriškas transporto priemones. Paprastai – brangias. Arba – dar geriau – specialiai šiai kelionei pagamintus rankų darbo superautomobilius.

www.vilnius.lt

www.l24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24