Vidaus reikalų ministras lankėsi Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente

2013-01-01, 09:22
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Šių metų gruodžio 31 d. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente lankėsi vidaus reikalų ministras Dailis Alfonsas Barakauskas ir  vidaus reikalų viceministras Žimantas Pacevičius, kuruojantis  viešojo saugumo politikos sritį. Departamento direktorius vidaus tarnybos generolas Remigijus Baniulis pristatė svečius, trumpai juos supažindindamas su  2012-ųjų metų veiklos rezultatais.

Ministras D.A.Barakauskas pasveikino valdybų ir skyrių viršininkus su artėjančiais Naujaisiais metais ir  palinkėjo, kad visada lydėtų sveikata, laimė ir sėkmė. „Džiugu, kad esate tie, kuriais pasitiki visuomenė“, - sakė jis.
 
Ministras taip pat supažindino su savo darbo biografija, pažymėdamas, kad šiame darbe jam bus naudinga patirtis, kurią yra sukaupęs dirbdamas įvairiose atsakingose pareigose. Vienuoliktojoje Vyriausybėje jis ėjo susisiekimo ministro pareigas, o Seime  yra dirbęs  Ekonomikos, Europos reikalų bei Teisės ir teisėtvarkos komitetuose. Po to ministras įteikė padėkos raštą už nuoširdų darbą departamento direktoriui R.Baniuliui. „Ši padėka yra ir viso kolektyvo darbo įvertinimas,“ – sakė R.Baniulis.

www.vpgt.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24